Evakuointi, ensiapu ja massapuukotus

Ensiapu on usein ratkaisevassa asemassa ja se pelastaa ihmishenkiä. Työturvallisuuslaki velvoittaa työnantajat huolehtimaan siitä, että ensiapuvarusteet ovat saatavilla ja että ne ovat sopivat työpaikan tarpeisiin. Juuri oikeiden tuotteiden valinta kriisitilanteisiin voi olla hankalaa ja työskentelitpä sitten koulussa, hotellissa, myymälässä tai toimistossa, meiltä löytyy tarpeisiisi juuri oikeat varusteet. Me Ferno Nordenilla olemme työskennelleet mm ensiapuvarusteiden, pelastusvarusteiden ja evakointivarusteiden parissa jo 40 vuotta. Meiltä löytyvät mm valmiiksipakatut ensiapulaukut joka tarpeeseen.

Kun onnettomuus sitten tapahtuu tai törmätään aivan uudenlaiseen tilanteeseen, kuten esimerkiksi puukotukseen, käy usein niin, että vanhat ajatellut toimintamallit eivät toimikaan ja joudutaan aivan uudenlaisen tilanteen eteen. Voidaan joutua tilanteeseen, jossa esimerkiksi tulipalon sattuessa hotellista, koulusta, tai vaikkapa palvelutalosta, joudutaan evakuoimaan liikuntarajoitteinen henkilö. Meiltä löytyy näihin tilanteisiin esimerkiksi evakuointipatjat, -lakanat ja tuolit. On myös tärkeätä, että ensiaputarvikkeet saadaan nopeasti liikuntarajoitteisen henkilön luokse. Meiltä löytyy seinälle kiinnitettäviä ensiapulaukkuja, jotka voidaan tarvittaessa napata nopeasti mukaan.

Ensiapulaukut voidaan räätälöidä juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi ja täydentää mm defibrillaattorilla, kiristyssiteillä yms..

Ferno Norden tarjoaa korkealaatuisia tuotteita Ensiapuun, Evakuointiin, sekä vakaviin väkivallantekoihin, kuten puukotukseen. 

Førstehjelpsvesker redder liv - Ferno Norden

Ensiapulaukut pelastavat ihmishenkiä

Evakuointivarusteet hotellille ja koululle

On tärkeää varustautua evakuointiin joko paareilla, kantotuolilla tai evakuointipatjalla. Yleensä evakuoinnista tulee mieleen tulipalo, mutta evakuointitarpeen hotellissa, koulussa tai muussa julkisessa rakennuksessa saattaa aiheuttaa ihan vain sähkökatkos. Paikalliset olosuhteet ja toimintatavat, sekä lainsäädäntö määrittävät pitkälti sen, millaisilla varusteilla evakuointiin varaudutaan.

Ferno Norden on työskennellyt pitkään pelastustoimen, ensihoidon ja poliisin kanssa ja meillä on pitkä kokemus siitä, miten hälytystehtävissä olevat valitsevat työvälineensä onnettomuuden tai evakuointitarpeen tullessa kohdalle.

Meillä on useita valmiita evakuointipaketteja ja -tuotteita, jotka on suunnattu hotellien ja koulujen tarpeisiin. 

Evakuointi - Ferno Norden

Evakuointivarusteet

Massapuukotus

Massaväkivalta ja massapuukotukset ovat valitettavasti tulleet osaksi yhteiskuntaamme ja ne asettavat ensiavulle aivan uudenlaisia haasteita. Riskianalyysit näyttävät kohonnutta uhkaa massapuukotuksille ja massaväkivallalle ja että koulujen, hotellien ja julkisten rakennusten täytyy ottaa tämä uhka paremmin huomioon. Ensiapulaukku, jossa on otettu huomioon juuri puukotukset, voi hyvinkin pelastaa hengen, ennen kuin ammattilaiset ehtivät apuun.

Näin ollen myös evakuointivarusteiden, kuten evakuointipatjojen ja -tuolien tarve lisääntyy, samaten kuin kattavasti varustelluiden ensiapulaukkujen, jossa on välineet juuri suurten verenvuotojen tyrehdyttämiseen.

Ferno Norden myy korkealaatuisia tuotteita evakuointiin, sekä valmiiksipakattuja ensiapulaukkuja puukotuksiin.

 

PLIVO øvelse - DSB

Muut massapuukotusvarusteet

Cookiescript_new