Koulu - Evakuointi, ensiapu ja JTV  

Viimeisen 40 vuoden aikana olemme Ferno Nordenilla tehneet tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa Pohjoismaissa turvallisuuteen, kuljetuksiin, evakuointiin ja lääkinnällisiin laitteisiin liittyvissä asioissa. Laitteemme ovat päivittäisessä käytössä ja niitä käytetään mm. korkeiden vaatimusten ambulanssissa terveydenhuollossa, hätäpalveluissa, poliisissa ja puolustusvoimissa.

Laki on selvä; kaikilla lapsilla ja nuorilla on oltava mahdollisuus saada koulutusta julkisessa koulujärjestelmässä asuinpaikastaan tai taustastaan riippumatta. Vammaiset opiskelijat tarvitsevat esteettömiä kulkureittejä ja poistumismahdollisuuksia vaaran uhatessa. Tästä syystä on tärkeää, että rakennukseen, pohjapiirroksiin ja muuhun julkiseen tilaan kuuluvat oikeat evakuointilaitteet oikean ympäristön mukaisesti. Kaikki tämä vaatii terveydenhuollon varusteita, yksinkertaisesta aina  kehittyneempään ja edistyneempään.

Meiltä saatte sekä tyhjiä ensiapulaukkuja pakattavaksi asiakkaan tarpeiden mukaan, tai sitten halutessanne pakkaamme ne puolestanne. 
Koulutamme myös aina tuotteittemme käyttöön. 

Ota meihin yhteyttä lisätietoa saadaksesi!

Första hjälpen väskor räddar liv - Ferno Norden

 

 

Evakuointi 

Evakuointiin pitää olla myös harkittu suunnitelma niille henkilöille, jotka eivät pääse ulos omin voimin. Suunnitelma riippuu aina tiloista, kuten kerrosten lukumäärästä, portaiden tyypistä, vierailijoiden mahdollisesta vammaisuudesta jne.

On aina pidettävä mielessä, että normaalit kulkureitit eivät ole välttämättä käytössä hätätilanteen yllättäessä. Miten saada ulos ihminen, joka ei pysty kävelemään yksin? Nämä ovat kysymyksiä, jotka nousevat usein esiin keskustellessamme asiakkaittemme kanssa ja 40 vuoden kokemuksen perusteella potilashoidosta ja ambulanssista, pidämme niitä erittäin tärkeinä huolenaiheina.  

Evakuering PDV - Ferno Norden

Evakuointivarusteita kouluun   

Ensiapu koulussa 

Ensiapu on tärkeää ja pelastaa ihmishenkiä. Työterveyslaki laittaa työnantajille päävastuun siitä, että ensiapuvälineet ovat saatavilla ja ne on sovitettu harjoitettavaan liiketoimintaan. Paikallisessa työympäristötyössä ja varautumisen toimintasuunnitelmassa voi olla vaikea arvioida, minkä tasoisia ja laajuisia ensiaputuotteita valita kriisivalmiuteenne.

Olemme kehittäneet joustavia ensiapulaukkuja, jotka voidaan kiinnittää seinälle ja ottaa tarvittaessa mukaan nopeasti.
Kaikki paketit voidaan räätälöidä koulun toiminnan perusteella ja täydentää esimerkiksi defibrillaattoreilla (defibrillaattori / AED), kiristyssiteillä verenvuodon tyrehdyttämiseen jne.

 

 

Evakuering PDV - Ferno Norden

Ensiaputuotteet kouluun

Jatkuva tappava väkivalta  (JTV)

Jatkuva tappava väkivalta on valitettavasti tullut termiksi, joka asettaa täysin erilaiset vaatimukset koko yhteiskunnalle. Riskianalyysit osoittavat lisääntyvän väkivallan ja terrorismin uhan sekä julkisen toiminnan ja jopa koulujen paremman kriisivalmiuden traumoihin.
Usein tämän tyyppiset ongelmat hoitaa turvallisuusstrategi tai tietoturvapäällikkö.
Vakavaa verenvuotoa ja vammoja varten pakattu hätäpakkaus voi olla täysin mullistavaa, sillä voi kestää jonkin aikaa ennen kuin ammattiapu saapuu.
Tässä on monia käsitteitä, ja yleisimmät ovat: IFAK = Yksilöllinen ensiapupakkaus. JTV = Jatkuva tappava väkivalta. MASCAL = Joukkouhri. Kiriste = kiristysside, joka on tarkoitettu verenvuodon pysäyttämiseen. Stop The Bleed (STB) on kansainvälinen koulutusohjelma, joka lisää yleisön tietämystä akuutin verenvuodon pysäyttämisestä.

Tämän tyyppiset laitteet saattavat tuntua ylivoimaiselta monista, mutta näemme, että se on jo yhtä selvää muissa maissa kuin oman organisaatiosi varustaminen defibrillaattorilla. Pohjoismaat ovat tässäkin edelläkävijöitä. 

Ferno Norden myy laadukkaita evakuointituotteita ja valmiiksi pakattuja ensiapulaukkuja jatkuvan tappavan väkivallan (JTV) varalle.

 

PDV  övning. Ferno Norden

Jatkuvat tappavan väkivallan (JTV) tuotteet kouluun

Harjoitusmateriaalia

Investoimalla omiin elvytysmallinukkeihin säästät organisaatiosi aikaa ja rahaa ajan myötä. Meillä on edullisia koulutusnukkeja, joissa on sekä lasten että aikuisten toimintoja. Vakavan verenvuodon pysäyttäminen voidaan tehdä eri tavoin eri apuvälineillä, minkä vuoksi olemme kehittäneet tähän harjoitusmateriaalia valikoimaamme.
Useat meistä ovat JTV-ohjaajia, joten ota meihin yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää.

 

Harjoitustuotteet

Hygienia koulussa 

Desinfiointikaappi Hygio a40Medi on ainutlaatuinen ratkaisu esineiden tehokkaaseen ja nopeaan desinfiointiin. Suljettu otsonointi- ja UV-prosessi tuhoaa mikrobit ja bakteerit, sekä poistaa epämiellyttävät hajut.
  
Vatsataudit, flunssa ja vilustuminen leviävät nopeasti lasten ja nuorten keskuudessa ja esineiden kuten lelujen, kirjojen, askartelutarvikkeiden, tyynyjen yms puhdistaminen on vaikeaa, koska ne eivät kestä korkeita lämpötiloja, desinfiointiaineita, tai välttämättä edes vesipesua. Desinfiointikaappi Hygio a40Medi desinfioi tekstiilit, kirjat, lelut, ruokailuvälineet ym ilman, että niitä tarvitsee purkaa. Otsonikäsittelyn jälkeen tuotteet voidaan käyttää heti.

Hygio a40Medi-desinfiointikaapissa vakiovarusteena oleva UV-desinfiointi sopii erityisen hyvin koville pinnoille ja elektroniikalle, kuten puhelimille, tietokoneille, tableteille ja erilaisille instrumenteille.  
Desinfiointikaappi a40Medi on käytössä muun muassa terveydenhuollossa, poliisissa, pelastustoimessa, hoivassa, urheiluseuroissa, esikouluissa ym. 
Ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoja otsonointiprosessin toiminnasta. Meillä on useita tutkimuksia ja testiprotokollia käyttöalueittain.

 

PDV  övning. Ferno Norden

Desinfiointikaappi Hygio a40Medi

Cookiescript_new