Liikenneturvallisuus - Tietyö ja liikenneympäristö

Varoitusvalot, työvalot ja varoituskyltit liikenneturvallisuuteen

Täältä löydät useita tuotteita, joilla on kaksi yhteistä asiaa:
1) Olemme valinneet ne luodaksemme sinulle turvallisen työpaikan
2) Myymme ne suoraan sinulle ilman välittäjiä. Näin saat eniten turvaa parhaaseen hintaan


Ota meihin yhteyttä!

 

LED-varoitusvalo kuorma-autoihin, traktoriin ja hyötyajoneuvoihin

Varningsljus och reflekterande varningsskylt. Ferno Norden

Hyötyajoneuvojen LED-varoitusvaloja kutsutaan jokapäiväisessä puheessa myös vilkkuvaloiksi ja ne voidaan jakaa kahteen osaan: suuntavilkut ja pyörivät varoitusvilkut. Tieliikennelaki 729/2018 säätelee käyttöä, jossa keltaiset vilkkuvat valot varoittavat vaarasta.

Sitä voidaan käyttää kiinteänä valona tai ajoneuvoissa. Käyttö ajoneuvoissa on sallittua vain varoittamaan työ- tai onnettomuuspaikoista, hitaasti liikkuvista tai ylipituisista ajoneuvoista, joissa on leveä tai pitkä kuorma.

LED-valotuotteitamme käyttävät ympäri vuorokauden maatalouden, kuntien, teollisuuden tai kuljetusalan ammattilaiset. Ferno Norden on ammattiajoneuvojen keltaisten LED-varoitusvalojen ammattilainen.

Ohjainyksikkö

Upotettavat varoitusvalot keulaan ja taakse

Varoitusvalo piiloasennukseen

Varoitusvalo ajoneuvon katolle asennettavaksi

Valopaneeli

Työvalot

Varoituskolmiot ja liikennereitittimet liikenneturvallisuuden vuoksi

Fernolta löydät myös tiellä työskentelyyn heijastavia varoituskylttejä, jotka on hyväksytty R1-standardin mukaan heijastamiseen ja R2-standardin prismaheijastamiseen tiesulkuihin ja varoituksiin esimerkiksi teollisuusalueilla. Varoituskyltimme ovat samaa laatua kuin poliisille, ambulanssille ja armeijalle myymämme kyltit ja täyttävät siksi myös korkeat heijastus- ja muut sertifiointivaatimukset.

Joten mitä tahansa tarvitset yrityksellesi, me Ferno Nordenilla voimme auttaa sinua, kun etsit varoitusvaloja, työvaloja ja varoituskylttejä.

 

Førstehjelpsveske. Ferno Norden

 

Cookiescript_new