Otsonointikaappi a40Medin 

Useita terveydenhoidon tarvikkeita ja apuvälineitä on hankala desinfioida, koska ne eivät kestä korkeita lämpötiloja, desinfiointiaineita tai desinfioivaa vesipesua.

Otsonointikaappi tekee desinfioinnista helppoa, nopeaa ja tehokasta. Se käyttää Otsonia O3 puhdistukseen, eikä prosessiin sisälly esimerkiksi mekaanista hankaamista. Näin ollen puhdistus voidaan tehdä usein, jolloin hygieniataso säilyy korkeana. Otsonointikaapin avulla voi desinfioida tekstiilit ja välineet
sellaisenaan ilman purkamista. Puhdistuksen jälkeen tavarat ovat heti käyttövalmiita. Otsoni tappaa mikro-organismit kuten bakteerit, virukset ja homeen, desinfioiden ja neutralisoiden näin ollen myös hajut. Otsoni neutralisoi PAH-yhdisteet, jotka ovat syöpää aiheuttavia ja ovat suuri ongelma pelastustoimessa.
 

 

 

Edut Hygiencabinet Ozon

Ozoneringsskåp I Fernonorden
  • Otsonointikaappi a40Medi:ä voidaan käyttää mm työvaatteiden, työkenkien, varusteiden ym desinfioimiseen. Tehokkaat ohjelmat desinfioivat myös homeen ja mikrobit.
  • Otsonin puhdistavia ominaisuuksia käytetään myös esimerkiksi suurkeittiöiden ilmastointikanavien puhdistuksen, hajun vähentämiseen rasvanerottimissa, tilojen hajunpoistoon, hotelleissa, asunnoissa jne. Otsonia käytetään myös ilman ja veden desinfiointiin erilaisissa teknisissä prosesseissa.
  • Otsonointikaappi a40Medi:ssä on useita eri ohjelmia, joissa kaikissa on tehokas desinfiointi. Niitä voidaan käyttää niin sairaanhoidossa, ensihoidossa, pelastustoimessa, sekä varhaiskasvatuksessa ja vanhustenhoidossa.  Vaatteet/uniformut, varusteet, lelut ym, voivat olla vaikeita puhdistaa perinteisin konstein.  
  • Otsonointikaappi a40Medi on eritäin helppokäyttöinen. Laita puhdistettavat esineet sisään siten, että ilma pääsee kiertämään niiden välissä. Valitse ohjelma käyttöpaneelista ja paina käynnistysnappia. LED-valot kertovat ohjelman kulusta ja sen valmistumisesta. Ovi lukittuu automaattisesti ohjelman ajaksi.
  • Otsonointikaappi a40Medi:ä voidaan käyttää kaikissa tavallisissa, lämpimissä ja kuivissa tiloissa. Se on hiljainen, eikä se häiritse työntekoa. Siitä ei myöskään lähde mitään hajuja. Kaappi muodostaa otsonia kaapin sisällä olevasta ilmasta ja ohjelman loputtua, ennen oven lukituksen avautumista, neutralisoi sen taas tavalliseksi hapeksi. Puhdistusprosessi on suljettu kierto, eikä kaappia tarvitse liittää ilmanvaihtoon.
  • Otsonointikaappi a40Medi on kehitetty ja myös valmistetaan Suomessa. Kaappi on CE-merkitty ja sillä on Avainlippu-merkintä.

Lue lisää alakohtaisista eduista täältä:

 

Poliisi

 

Pelastustoimi

 

Sairaanhoito

 

Varhaiskasvatus

 

 

Cookiescript_new