Painavien potilaiden siirto ja käsittely

Potilaiden käsittely – Heavy duty

Ferno Norden on työskennellyt lähellä asiakkaitamme jo 40 vuoden ajan turvallisuuteen, liikuttamiseen, evakuointiin ja ensihoitovarusteisiin liittyvissä asioissa. Varusteitamme käytetään päivittäin vaativissa tilanteissa ambulanssissa, pelastustoimessa, poliisissa ja Puolustusvoimissa. Saamme yhä useammin tiedusteluja liittyen ergonomiaan ja painaviin potilaisiin; eli miten painavia potilaita voidaan siirtää niin ergonomisesti, kuin mahdollista. Esittelemme täällä varusteita, jotka on suunniteltu juuri täyttämään ne vaatimukset, joita vaaditaan painavien potilaiden ergonomiseen siirtämiseen, erityisesti ensihoidossa ja muutenkin vaativissa ja muuttuvissa olosuhteissa.

Löydät täältä siirtopatjoja, siirtoalustoja, siirtolakanoita, sekä pelastus/koripaareja, jotka on erityisesti suunniteltu silmälläpitäen painavien potilaiden käsittelyä mahdollisimman ergonomisella tavalla, nk Heavy duty-tuotteita.

Ota meihin yhteyttä lisätietoa saadaksesi!

Pasienthåndtering. Ferno Norden

Ylipainoisten potilaiden siirtäminen

Ylipainoisten potilaiden liikuttamiseen/siirtämiseen tarkoitetut tuotteemme ovat suunniteltu ergonomiaa ja toiminnallisuutta silmälläpitäen. Patjoissamme ja kanto/siirtolakanoissamme on huomioitu erityisesti liukuominaisuudet, jotka edesauttavat potilaan siirtämisessä esimerkiksi portaissa, tai ulkona karkealla pinnalla ilman, että potilasta tarvitsee nostaa. Liukulautamme Ferno XL mahdollistaa painavien potilaiden siirtämisen ahtaissa tiloissa, tai vaikkapa sohvalta paareille, samoin kuin Minitranz-siirtopaarimme, jonka alapinnalla on liukupinta. Joskus myös hypotermiatuote, joka on kestävä ja kylmältä suojaava, on hyvä lisä potilaan siirrossa. Tutustu esimerkiksi Arctic Saana Multimoveriin.

 

Pasienthåndtering. Ferno Norden

Varusteet ylipainoisten potilaiden siirtämiseen

Painavien potilaiden tuenta

Painavien potilaiden tuennassa tuotteemme on maailman johtavia. EasyFix Plus-tyhjiöpatjalla voit helposti tukea ja kuljettaa myös painavan potilaan, oli hän sitten loukkaantunut tai tajuton. Yhdessä Step-By-Step-remmien kanssa voit siirtää potilasta ilman kantamista, myös portaissa. Scoop EXL-kauhapaariin on saatavilla Extender Kit, jolla voit helposti leventää kauhapaaria, jos käsittelette isokokoista potilasta. Ferno Nordenilla on varusteet myös painavien potilaiden tukemiseen. 

Pasienttransport. Ferno Norden

Tuotteet painavien potilaiden tukemiseen

Cookiescript_new