Palveluasuminen

Ferno Norden on Suomen johtavia ensihoidon ja pelastustuotteiden, varoitusvalojen sekä evakuointivarusteiden toimittajia sekä julkiselle, että yksityiselle sektorille.
Ferno Norden Group on ollut olemassa jo yli 40 vuoden ajan ja on aina perustamisestaan lähtien ollut merkittävä toimija ensihoidon ja pelastuksen tuotteiden parissa kaikissa Pohjoismaissa. Me olemme laatu- ja ympäristösertifioituja ISO9001- ja ISO14001-standardien mukaan, jotka antavat meille hyvät ohjaus- ja laatutyökalut mm uusien tuotteiden kehitysprosesseissa. Meidän monivuotinen kokemuksemme luo turvaa asiakkaittemme arkeen.
Palveluasumista on monen eri tyyppistä. Me olemme koonneet tälle sivulle tuotteita, jotka me koemme tärkeiksi ja joilla kaikilla on yksi yhteinen tärkeä nimittäjä:

Palvelutalojen asukkaat ovat usein ihmisiä, jotka eivät omin voimin kykene toimimaan esimerkiksi tulipalon, tai muun ulkoisen vaaran uhatessa.

Millaiset ratkaisut ja tuotteet sitten sopivat juuri teidän toimintaanne, riippuu luonnollisesti tavastanne toimia, olosuhteista, sekä muista toimenpiteistä asukasturvallisuuteen liittyen, joita olette tehneet. Tulipalon sattuessa kyseeseen voi tulla porrastuoli, evakuointituoli, evakuointilakana tai -patja jne. 
Hätätilanteen sattuessa, kyseeseen voi tulla ensiapuvälineistö, johon kuuluu kattava hoitotarvikelaukku, jossa on mm sidetarvikkeita ja sydäniskuri.
Hygienian kanssa työskentelyssä kehitys voi tarkoittaa esimerkiksi otsonointikaappia, tai hyvin suunniteltuja kertakäyttötuotteita, jotka mahdollistavat korkean hygieniatason ylläpitämisen, huolimatta haastavista olosuhteista.
Annamme mielellämme lisätietoa, sekä neuvoja siitä, mikä apuväline sopisi juuri teidän toimintaanne.

Ota meihin yhteyttä lisätietoa saadaksesi!

Vårdboenden

Evakuointituotteet  

 

Hygienia

Hygienian ja siihen liittyvien rutiinien jatkuva parantaminen on tärkeää luultavasti jokaiselle alan toimijalle. Erilaisten tartuntojen ehkäiseminen on erittäin tärkeä osa päivittäisiä toimintoja, erityisesti kun työskennellään sellaisten henkilöiden parissa, jotka ovat riippuvaisia jatkuvasta hoidosta ja huolenpidosta. 
Varusteiden ja tarvikkeiden tulee olla helposti puhdistettavia. Joissakin tilanteissa on perusteltua käyttää kertakäyttöisiä tuotteita, jotta hyvä hygienia voidaan varmistaa.
Puhdistaminen otsonoinnin avulla on testattu ja tehokkaaksi todettu metodi ja meillä onkin ilo esitellä puhdistus otsonoinnin avulla helppokäyttöisen, kompaktin ja turvallisen konseptin muodossa.
Otsoni neutralisoi hajuja ja desinfioi tappamalla mikro-organismeja, kuten bakteereja, viruksia, itiöitä ja hometta.
Otsonointikaappi a40Medi desinfioi tekstiilejä ja varusteita ilman, että ne pitäisi purkaa osiin- Monet varusteet ovat vaikeasti puhdistettavia, koska ne eivät kestä desinfiointiaineita, korkeita lämpötiloja tai pesua / pesukonetta.
 
Otsonointikaappi a40Medi:ä  voidaan käyttää desinfioimaan vaatteita, kenkiä, suojaliivejä, hengityssuojia, nostolakanoita ym. Otsonointikaapissa voidaan desinfioida myös elektroniikkaa, kuten tietokoneita, puhelimia, näppäimistöjä, mittalaitteita ym.
Otsonointikaappi a40Medi on käytössä mm poliisilla, sairaanhoidossa, ensihoidossa, pelastustoimessa, urheiluseuroissa ym.

Ota meihin yhteyttä lisätietoa saadaksesi!

 

 

Førstehjelpsveske. Ferno Norden

Hygieniatuotteet. 

 

Ensiapu

Ensiapuvarustuksen on oltava helposti saatavilla julkisissa rakennuksissa. Voi käydä myös niin, että onnettomuus sattuukin rakennuksen ulkopuolella, tai muussa tilassa, jossa ei ole ensiaputarvikkeita saatavilla. Tällöin on tärkeää, että ensiapulaukku on helposti otettavissa mukaan. Ferno Norden on työskennellyt jo 40 vuoden ajan ensihoitohenkilöstön kanssa ja meillä onkin juuri oikeat tuotteet erityyppisiin onnettomuustilanteisiin. 
Ferno Nordenilla on laaja valikoima erilaisia ensiapulaukkuja ensihoitoon, ensiapuun, sairaanhoitoon, kotisairaanhoitoon jne. Monet ensiapulaukuista voidaan asentaa myös seinälle, josta ne ovat helposti otettavissa mukaan.
Me voimme räätälöidä teille ensiapulaukun, joka sopii juuri teidän tarpeisiinne. Ensiapulaukkunne voidaan varustaan perusvarustuksen lisäksi esimerkiksi sydäniskurilla, kiristyssiteillä, hemostaateilla yms. Me Ferno Nordenilla tarjoamme sekä valmiita, että räätälöityjä laatutuotteita ensiapuun. Alapuolella näet otannan ensiaputuotteistamme. Jos haluat nähdä koko valikoimamme, käy tutustumassa sivuihimme ensihoitolaukuista ja akuuttihoidon tarvikkeista.  

Ota meihin yhteyttä lisätietoa saadaksesi!

 

Førstehjelpsveske. Ferno Norden

Tuotteita väkivalta- ja puukotustilanteisiin  

 

Väkivalta ja puukotukset

DVäkivalta ja puukotukset ovat valitettavasti tulleet osaksi yhteiskuntaamme ja ne asettavat ensiavulle aivan uudenlaisia haasteita. Riskianalyysit näyttävät kohonnutta uhkaa puukotuksille ja väkivallalle ja että koulujen, hotellien ja julkisten rakennusten täytyy ottaa tämä uhka paremmin huomioon. Ensiapulaukku, jossa on otettu huomioon juuri puukotukset, voi hyvinkin pelastaa hengen, ennen kuin ammattilaiset ehtivät apuun. Turvallisuudesta vastaavien on hyvä tiedostaa tämä yhteiskunnan muutos.
Yhteiskunnan muutos on tuonut mukanaan myös uusia termejä, jotka eivät ole kaikille vielä tuttuja: IFAK = Individual First Aid Kit, MASCAL = Mass Casuality / massapuukotus, Tourniquet = Kiristysside, jolla voidaan tyrehdyttää esimerkiksi suuri verenvuoto raajasta. Stop The Bleed on kansainvälinen ohjelma, joka tähtää tiedon ja ohjeiden jakamiseen suurten verenvuotojen tyrehdyttämisestä. 
Evakuointivarusteiden, kuten evakuointipatjojen ja -tuolien tarve lisääntyy, samaten kuin kattavasti varustelluiden ensiapulaukkujen, jossa on välineet juuri suurten verenvuotojen tyrehdyttämiseen.
Ferno Norden myy korkealaatuisia tuotteita evakuointiin, sekä valmiiksi pakattuja ensiapulaukkuja puukotuksiin. 

 

Ota meihin yhteyttä lisätietoa saadaksesi!

 

Førstehjelpsveske. Ferno Norden

Tuotteita väkivalta- ja puukotustilanteisiin 

 

Cookiescript_new