Meripelastus

Meripelastus ja pelastaminen vedestä

Asettavat korkeat vaatimukset henkilökunnalle ja kalustolle. FernoNorden on maailmanlaajuinen toimija, jonka tuotteet on erityisesti kehitetty meripelastus- ja pelastamiseen vedestä sekä vaikeapääsyisessä ympäristöissä. Tuotteina on evakuointilaitteet, kuten paarit, tukemis- ja kelluntavälineet jne.

 Pelastustehtävä vesiympäristössä voi vaihdella suuresti ja varusteiden valinta riippuu onnettomuustilanteesta. Nykyään teemme yhteistyötä ambulanssien, poliisin, armeijan, pelastuksen ja teollisuuden kanssa ja tarjoamme laadukkaita laitteita, jotka on erityisesti suunniteltu kestämään ankaria olosuhteita ja säilyttämään toiminnallisuuden.

Yksinkertaisesti sanottuna Ferno Nordenin pelastustyövälineet on mukautettu "Mihin tahansa tehtävään kaikissa olosuhteissa".

 

Sjöräddning och räddningsarbete. Ferno Norden

Tuotteet meri- ja vesipelastukseen

Meri-/ vesipelastus ja hypoterimia (kylmettyminen).

Pelastustyö vaikeapääsyisessä maastossa ja vesiympäristössä asettaa korkeat vaatimukset tehokkaille hypotermiatuotteille, sillä tehtävään kuuluu usein märkien ja jäähtyneiden ihmisten pelastaminen ja siihen voi sisältyä pidempiä kuljetusmatkoja.

Ferno Norden työskentelee ammattilaisten kanssa, kuten pelastuksen, poliisin, ensihoidon ja asevoimien kanssa, jotka päivittäin käyttävät pelastusvälineitä. Varustevalikoiman ansiosta löydät tuotteita niin yksinkertaisempiin kuin edistyneempiinkin tehtäviin. Tuotteet voidaan yhdistää pelastuspaarien tai muiden varusteiden kanssa. Tuotteita voidaan käyttää sekä aktiiviseen että passiiviseen lämmitykseen.

Lievä hypotermia (ydinlämpö 32-35 astetta C).Tässä tilanteessa saat vilunväristyksiä, syke ja hengitystaajuus on koholla. Sinusta tulee apaattinen ja sinun on vaikea tehdä viisaita päätöksiä. Tässä tilanteessa passiivinen lämmitys, kuumat juomat ja ravinto yleensä riittävät.

Vaikea hypotermia (ydinlämpö 28-32 astetta C) vaikuttaa voimakkaammin kehoon. Hengityksestä tulee pinnallista. Sydän lyö hitaammin, vilunväristykset laantuvat ja henkilön tajunta alenee. Tilanne on kriittinen ja ensihoitoa tarvitaan nopeasti. Tässä tilanteessa osana hoitoa on ulkoisen lämmön lisääminen.

Kaikessa ulkoilussa tulee olla suunnitelma, miten menetellä tapaturman sattuessa. Esimerkiksi tilanne, jossa ihminen joutuu pysymään paikallaan pitkään kylmettyneenä. Ota yhteyttä, jos haluat neuvoja yrityksellesi sopivista meri-/vesipelastus- ja hypotermiatuotteista.

 

Fjällräddning och evakueringsutrustning. Ferno Norden

Hypotermiatuotteet meri-ja vesipelastukseen

Cookiescript_new