Tunturipelastus ja pelastustyö

Tunturipelastus ja pelastustyö

Tunturipelastus ja pelastustyö vaikeakulkuisessa maastossa asettaa kovia haasteita sekä henkilöstölle, että varusteille. Ferno Norden kehittää tunturi- ja vuoripelastusvälineitä yhteistyössä ammattilaisten kanssa ympäri maailman. Tämän yhteistyön tuloksena olemme tuoneet markkinoille pelastuspaareja, vinssejä, bi- ja tripodeja, käytettäväksi vaikeakulkuisessa maastossa, kanjoneissa, rotkoissa jne.

Fernon vuoripelastustuotteita käytetään ammattilaisten toimesta laajasti sekä Pohjoismaissa, että Italian, Ranskan ja Itävallan alpeilla. Yksinkertaistettuna, Fernon varusteita tunturi- ja vuoripelastukseen voidaan kuvata sanoilla ”For Any Mission In Any Condition.”

 

Fjellredning og redningsarbeid. Ferno Norden

Tuotteita tunturipelastukseen ja pelastustyöhön

Vuoripelastus ja evakuointi ahtaissa tiloissa

Tunturipelastukseen ja evakuointiin ahtaissa tiloissa Ferno on kehittänyt ja valmistaa itse varusteita, jotka on erityisesti suunniteltu tunturi- ja vuoripelastukseen, sekä evakuointiin ahtaissa tiloissa. Työskentelemme yhteistyössä ambulanssin, pelastusviranomaisten, poliisin, Puolustusvoimien ja teollisuuden kanssa ja saamme heiltä välitöntä palautetta, miten varusteemme toimivat vaikeissa olosuhteissa. Näin saamme pidettyä varusteemme aina kehityksen kärjessä. Jos etsit esimerkiksi bipodia, tripodia, karbiinihakoja, pelastuspaareja, vinssejä, tai muita varusteita tunturipelastamiseen tai pelastamiseen ahtaissa tiloissa, katsele mielellään tuoteluetteloamme, tai ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarpeistanne. Me osaamme tunturipelastamisen ja ahtaiden paikkojen evakuoinnin.

 

Fjellredning og evakueringsutstyr. Ferno Norden

Tunturipelastaminen ja evakuointivarustus

Pelastustyö hiihtokeskuksissa

Ferno Nordenilta löydät varusteet tunturipelastamiseen ja evakuointiin, joita käytetään hiihtokeskuksissa ympäri maailman. Meiltä löydät mm pulkkapaarit, lastat, reput ja tyhjiölastat, sekä tyhjiöpatjat.

 

Redningsarbeid i skianlegg. Ferno Norden

Tuotteet pelastustyöhön hiihtokeskuksissa

Cookiescript_new