Teollisuus- ja rakennustyömaat – Pelastuspaarit ja Ensiapu

Työtapaturmien ennaltaehkäisy ja työturvallisuussuunnitelma ovat lakisääteisiä, joka tarkoittaa, että työturvallisuusvarusteita on päivitettävä säännöllisesti.

Ferno Nordenin tuotteita käytetään sairaanhoitohenkilöstön ja viranomaisten toimesta ympäri maailmaa ja ne sopivat erittäin hyvin suomalaisen teollisuuden tarpeisiin, mitä tulee evakuointiin, ensiapuun ja pelastuspaareihin.

Pelastuspaarit onnettomuus- tai uhkatilanteessa

Turvallisuus ja toiminnallisuus ovat teollisuuden prosesseissa tärkeässä osassa. Ferno Nordenilla on pelastuspaareja ja ensiaputuotteita, joita käytetään ympäri maailman mm rakennus-, metalli, kaivos- ja öljyporausteollisuudessa. Ferno Nordenilla on mm lukuisia erilaisia paariratkaisuja riippumatta siitä, millä nimillä niitä halutaan kutsua; koripaarit, pelastuspaarit, basket stretcher jne. Ferno Nordenilla on myös pelastuspaareja ahtaan paikan pelastamiseen, sekä horisontaalisesti, että vertikaalisesti, rankalautoja, kauhapaareja ym.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta me kutsumme niitä pelastuspaareiksi; ne kun pelastavat ihmishenkiä.

Lain mukaan työnantajien on pidettävä huoli siitä, että työpaikalla on saatavilla tarkoitukseen sopiva ensiapuvälineistö. Usein lain vaatimukset ovat vieläkin tiukempia riskialtteilla teollisuudenaloilla. Ferno Nordenilla on oikeat tuotteet ja kompetenssia auttaa juuri Sinua, joka tarvitset pelastuspaareja ja muita ensiapuvälineitä yrityksellesi.

 

Redningsbårer ved ulykke - Ferno Norden

Pelastuspaarit

Ensiapu ja defibrillaattori (AED) teollisuusyritykselle.

Ensiapulaukkumme tai -reppumme voit hankkia joko valmiiksi täytettynä, tai yksilöllisesti sovitettuna juuri Sinun tarpeisiisi, täydentäen laukkuja esimerkiksi defibrillaattorilla (AED) tai muulla sairaanhoitotarvikkeilla, kuten elvytysvälineistöllä. Meiltä löytyy myös palovammasiteet, silmähuuhtelut, samaten kuin sidontatarpeet suurille verenvuodoille ja vammoille.

Kaikki tuotteemme sopivat erinomaisesti mm rakennusteollisuuteen. Ne ovat korkealaatuisia ja täyttävät kaikki viranomaisvaatimukset, mitä pelastus- ja ensiapuvälineistölle asetetaan.

Ferno Norden pelastushenkilöiden kanssa ympäri maailman ja me tiedämme, millaisia vaatimuksia pelastuskalustolle asetetaan. Tämä kalusto pelastaa ihmishenkiä. Tarvitsepa sitten ensiaputarvikkeita, tai vaikkapa defibrillaattoria, tervetuloa asiakkaaksemme.

Førstehjelp og hjertestartere (AED) for industri - Ferno Norden

Ensiapu ja defibrillaattori

Cookiescript_new