Teollisuus- ja rakennusympäristö, pelastus, evakuointi ja ensiapu

Aktiivinen ennaltaehkäisevä työympäristötyö- ja valmiussuunnitelma on lakisääteinen vaatimus, mikä tarkoittaa, että sinun on säännöllisesti tarkastettava tarvittavat välineet työpaikan tapaturman tai kriisitilanteen sattuessa.
Ferno Norden AB on työskennellyt tiiviisti asiakkaidemme kanssa 40 vuoden ajan turvallisuuteen, siirtoon, evakuointiin ja lääketieteellisiin laitteisiin liittyvissä asioissa.
Laitteitamme käytetään päivittäin vaativissa toimissa, kuten ensihoidossa, pelastuspalveluissa, poliisissa ja puolustusvoimissa.

Ferno Nordenilla on tuotteita, joita käyttävät terveydenhuolto- ja pelastushenkilöstö ympäri maailmaa ja jotka kattavat hyvin Suomen teollisuus- ja rakennusympäristön tarpeet, kun puhutaan pelastuksesta, evakuoinnista ja ensiavusta.

Pelastus onnettomuuden tai vaaratilanteen sattuessa

Teollisissa ympäristöissä ja toiminnassa turvallisuudelle ja toimivuudelle asetetaan korkeat vaatimukset. Ferno Nordenilla on pelastus- ja ensiaputuotteita, joita asiakkaamme käyttävät maailmanlaajuisesti rakennusteollisuudessa, kaivosteollisuudessa, öljynporauksessa, kemianteollisuudessa ja muissa töissä.

Ferno Nordenilla on useita ratkaisuja pelastuspaareille, riippumatta siitä, millä nimillä niitä kutsutaan: koripaarit, pelastuspaarit pysty- ja vaakasuoraan nostoon sekä ahtaisiin tiloihin.

Löydät myös yksinkertaiset taitettavat lääketieteelliset paarit (armeijapaarit), joissa on peitto, selkälauta, ​​takalevy ja paljon muuta.

Oikeiden laitteiden käyttö onnettomuuden tai vaaratilanteen sattuessa voi pelastaa ihmishenkiä.

Vähimmäisvaatimuksena työnantajan on lain mukaan hankittava ja ylläpidettävä asianmukaiset pelastusvälineet ja usein vaikutukset ovat vieläkin kauaskantoisempia.

Ferno Nordenilla on asiantuntemus ja tuotteet ja se auttaa sinua, joka etsit ensiapu- ja pelastustuotteita onnettomuuden tai vaaratilanteen sattuessa teollisuudessa ja rakennusteollisuudessa.

 

Redningsbårer ved ulykke - Ferno Norden

Pelastuspaarit

Edistynyttä pelastusta

Teollisuudessa, erilaisissa rakennusympäristöissä tai työskennellessään esimerkiksi vesi- ja viemäröinti- ja jäteveden kanssa työ tapahtuu usein erityisen alttiissa ympäristöissä. Muun muassa ahtaissa tiloissa tai työskennellä korkealla.

Mikä määrittelee suljetun tilan?
TTL 738/2002, 577/2003 Työ suljetussa tilassa kuvaa ympäristöä lyhyesti ja hyvin.

"Suljetulla tilalla tarkoitetaan tilaa, jossa riittämättömän ilmanvaihdon vuoksi voi muodostua vaarallinen ilmakehä ja johon on vaikea päästä sisään ja ulos."

On olemassa selkeät lait ja määräykset, jotka asettavat vaatimuksia työpaikan suunnittelulle, ilmanvaihdolle, riskien arvioinnille ja laitteille jne. Osana tätä työtä on pelastus- ja evakuointisuunnitelma henkilöstön akuutin loukkaantumisen tai sairauden sattuessa. Tässä on tärkeää, että sinulla on valmis suunnitelma ja laitteet, jotka voivat hoitaa tehtävän. Laitteiden valinta riippuu ympäristön olosuhteista.
Onko mahdollista tehdä pysty- tai vaakasuoria nostoja?
- Pitääkö sinun kiinnittää henkilön niska ja selkä?
- Pitääkö evakuointi tehdä kaivojen kautta? Ja niin edelleen.

Nämä ovat yleisiä kysymyksiä, joista sinun tulee keskustella ennen laitevalintojen tekemistä, älä epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat neuvoja asiaan.

 

Första hjälpen och hjärtstartare (AED) och för industri. Ferno Norden

Kehittyneet pelastustuotteet

Ensiapuvälineet ja sydämentahdistimet teollisuus- ja rakennusyrityksille

Monille ensiapu liittyy yksinkertaiseen ensiapulaukkuun, mutta se on paljon tärkeämpää.
Monet vakavat tilanteet ovat osoittaneet, että  ensimmäinen sydäniskurin isku ja ensiaputaitojen ylläpitäminen voi pelastaa elämän.
Tämä koskee kaikkea elvytyksestä, hengenvaarallisiin verenvuotoon tai palovammoihin. Näiden tunnistamien tarkoittaa, että sinun tulee suunnitella turvallisuus paikan päällä.
Pakkaamme käytännölliset ja hyvin harkitut ensiapulaukut/reput erilaisiin tilanteisiin, jotta voit viedä välineet nopeasti apua tarvitsevalle.

Onnettomuus sattuu harvoin, mutta sinun on hyvä siihen varautua!
Nähdäksesi koko valikoimamme, katso tuotteet ja elvytys tai ensiapulaitteet.
Me Ferno Norden AB:ssa työskentelevät olemme terveydenhuoltoalan koulutettuja pitkällä kokemuksella mm. ensihoidossa. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

 

Första hjälpen och hjärtstartare (AED) och för industri. Ferno Norden

Ensiaputuotteet

Varusteet turvallisempaan työympäristöön

Cookiescript_new