Tietyö ja liikenne

Varoitusvalot, työvalot ja varoituskolmiot tieliikenteeseen ja tietöihin.

Me Ferno Nordenilla työskentelemme tiiviissä yhteistyössä Whelen Engineeringin kanssa, joka on maailman johtava varoitusvalojen ja ajoneuvojen LED-työvalojen toimittaja, niin LED-pohjaisten ECE R65-hyväksyttyjen pyörivien majakoiden, kuin suunnattujen puskurivilkkujen, kuin valkoisten työvalojen ja vilkkupaneeleidenkin. Me olemme myös jälleenmyyjänä Redtronicille.

Toimittamiamme vilkkuja käytetään tietyöajoneuvoissa, raskaassa kalustossa, työkoneissa, satamissa, lentokentillä, teollisuudessa, sekä maataloudessa.

 

LED-valot kuorma-autoissa, traktoreissa ja pakettiautoissa.

Turvallisuus tiellä I Ferno Norden

LED-varoitusvaloja ammattimaisessa liikenteessä kutsutaan usein vain vilkkuvaloiksi ja ne voidaan jakaa kahteen eri tyyppiin, suunnattuihin ja pyöriviin. Yleensä vilkkuva keltainen valo tieliikenteessä merkitsee vaaraa tai se pyytää kiinnittämään huomion johonkin poikkeavaan.

Keltaisia valoja voidaan käyttää kiinteinä asennuksina, tai liikenteessä. Käyttö ajoneuvoissa on sallittu ainoastaan varoittamiseen tai kun halutaan kiinnittää muiden huomio johonkin poikkeavaan, kuten hitaaseen ajoneuvoon, tai ylipitkään/leveään kuormaan. 

Toimittamiamme keltaisia LED-valoja käytetään vuorokauden ympäri maataloudessa, huoltoajoneuvoissa, tienhoidossa, teollisuudessa ja raskaassa liikenteessä.
 

Ota meihin yhteyttä lisätietoa saadaksesi!

LED-Varoitusvalot

Varoituskolmiot tietöille

Fernolta löytyy myös heijastavat varoituskyltit työmaille. Kolmiot ovat hyväksyttyjä luokissa R1 ja R2 ja niitä voidaan käyttää mm liikenteen varoittamiseen tietöissä, tai vaikkapa merkitsemiseen teollisuusalueilla. Varoituskolmiot ovat samaa korkeaa laatua, kuin viranomaiskäyttöön myymämme, joten ne täyttävät samat heijastusvaatimukset ja sertifikaatit, kuin viranomaisetkin tuotteiltaan vaativat.

Riippumatta käyttökohteesta ja tarpeestanne, Ferno Norden voi auttaa teitä, kun tarvitsette varoitusvilkkuja, varoituskolmioita ja työvaloja.

 

Førstehjelpsveske. Ferno Norden

 

Cookiescript_new