Urheilu, uimahallit ja kylpylät

Ferno Norden Group on ollut olemassa jo yli 40 vuoden ajan ja on aina perustamisestaan lähtien ollut merkittävä toimija ensihoidon ja pelastuksen tuotteiden parissa kaikissa Pohjoismaissa. Me olemme laatu- ja ympäristösertifioituja ISO9001- ja ISO14001-standardien mukaan, jotka antavat meille hyvät ohjaus- ja laatutyökalut mm uusien tuotteiden kehitysprosesseissa. Meidän monivuotinen kokemuksemme luo turvaa asiakkaittemme arkeen.

Urheilussa ensiapu mielletään usein vain ensiapulaukuksi, jossa on laastareita ja siteitä. Oikeasti se on paljon muutakin. Useasti nopeasti saatavilla olevat oikeat välineet, ovat pelastaneet ihmishengen. Tämä tarkoittaa niin sydänkohtauksia, kuin vakavia verenvuotoja, tai muita henkeä uhkaavia vammoja. 
Urheilussa, uimahalleissa ja kylpylöissä kokoontuu suuria määriä ihmisiä ja onkin todennäköistä, että onnettomuuksia tapahtuu enemmän tai vähemmän tasaisin väliajoin. Onkin tärkeää, että näihin ollaan varauduttu oikealla tavalla.

Oikeiden ja tarkoituksenmukaisten ensiapuvarusteiden valinta voi olla hankalaa. Miten varautua yksinkertaisiin urheiluvammoihin, kuten nyrjähtämisiin ja haavoihin, kuten myös epäiltyihin niska- ja rankavammoihin, vesipelastukseen ja hypotermiaan? Me olemme koonneet valmiiksi monipuolisia ensiapulaukkuja, jotka voidaan esimerkiksi asentaa seinällä ja ottaa siitä nopeasti käyttöön. Me voimme myös räätälöidä juuri Teidän toimintaanne ja tarpeisiinne sopivan ensiapulaukun.

Alapuolella näet otannan ensiaputuotteistamme. Jos haluat nähdä koko valikoimamme, käy tutustumassa sivuihimme tuotteista ja akuuttihoidon tarvikkeista. Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiinne.

Ota meihin yhteyttä lisätietoa saadaksesi!

Vårdboenden

Ensiaputuotteet  

 

Väkivalta ja puukotukset


Väkivalta ja puukotukset ovat valitettavasti tulleet osaksi yhteiskuntaamme ja ne asettavat ensiavulle aivan uudenlaisia haasteita. Riskianalyysit näyttävät kohonnutta uhkaa puukotuksille ja väkivallalle ja että koulujen, hotellien ja julkisten rakennusten täytyy ottaa tämä uhka paremmin huomioon. Ensiapulaukku, jossa on otettu huomioon juuri puukotukset, voi hyvinkin pelastaa hengen, ennen kuin ammattilaiset ehtivät apuun. Turvallisuudesta vastaavien on hyvä tiedostaa tämä yhteiskunnan muutos.
Yhteiskunnan muutos on tuonut mukanaan myös uusia termejä, jotka eivät ole kaikille vielä tuttuja: IFAK = Individual First Aid Kit, MASCAL = Mass Casuality / massapuukotus, Tourniquet = Kiristysside, jolla voidaan tyrehdyttää esimerkiksi suuri verenvuoto raajasta. Stop The Bleed on kansainvälinen ohjelma, joka tähtää tiedon ja ohjeiden jakamiseen suurten verenvuotojen tyrehdyttämisestä. 
Evakuointivarusteiden, kuten evakuointipatjojen ja -tuolien tarve lisääntyy, samaten kuin kattavasti varustelluiden ensiapulaukkujen, jossa on välineet juuri suurten verenvuotojen tyrehdyttämiseen.
Ferno Norden myy korkealaatuisia tuotteita evakuointiin, sekä valmiiksi pakattuja ensiapulaukkuja puukotuksiin. 

 

Tuotteita väkivalta- ja puukotustilanteisiin

Evakuointi

Monet liittävät evakuointitarpeen vain tulipaloon, mutta evakuointi voi tarkoittaa myös loukkaantuneen ja hoidon tarpeessa olevan henkilön siirtämistä turvallisesti pois yleisestä tilasta suojaisempaan paikaan, jossa hän voi odottaa ammattimaisen avun saapumista. Tämä on tärkeää sekä loukkaantuneen yksityisyyden vuoksi, ja että toiminta julkisessa tilassa voi jatkua. Julkiset tilat ovat usein esteettömiä mitä tulee sisäänpääsyyn, mutta ei välttämättä mitä tulee ulospääsyyn.

Voivatko kaikki, jopa liikuntarajoitteiset poistua tilasta ja rakennuksesta tilanteissa, joissa hissejä ei voi käyttää? Jos voivat, niin olette onnistuneet hyvin!

Ota meihin yhteyttä lisätietoa saadaksesi!

 

Sport,bad och spa utrustning

Evakuointivarusteet. 

 

Vesipelastus

Toimittaessa a harrastettaessa vesillä, tuo se mukanaan riskejä, jotka ovat erilaisia, kuin kuivalla maalla. Veden varaan joutuneen ja ehkä vielä loukkaantuneen henkilön saaminen ylös vedestä voi olla vaikeaa, ilman oikeita varusteita. Ferno Norden työskentelee pelatusvarusteiden kanssa, joita käytetään päivittäin erilaisissa pelastustoimenpiteissä niin ambulansseissa, kuin pelastuslaitoksillakin. Vesipelastuksessa on tärkeää tukea altistuneen niska ja selkä, saada hänet ylös vedestä ja estää hypotermian syntyminen.Anchor

Autamme mielellämme teitä oikeiden ja juuri Teille sopivien pelastusvälineiden valinnassa.

Ota meihin yhteyttä lisätietoa saadaksesi!

 

Førstehjelpsveske. Ferno Norden

Tuotteita vesipelastukseen. 

 

Cookiescript_new