Verenvuodon pysäyttäminen

Stop the bleed, STB (tyrehdytä verenvuoto) on konsepti, jossa on tarkoitus vahvistaa yhteiskunnan valmiutta kouluttamalla yksilö antaa osaavaa apua massiivisen verenvuodon sattuessa.

"Kannustaa sivullisia kouluttautumaan, varustautumaan ja auttamaan verenvuotohätätilanteessa ennen kuin ammattiapu saapuu"

Nykyään on itsestään selvää, että useimmat ihmiset tietävät ja pystyvät aloittamaan elvytystoimenpiteet  sydämenpysähdyksen sattuessa, koska tiedämme, että aika on kriittinen tekijä.

Samalla tavalla näemme nykyään lisääntyvän tietoisuuden kaikkialla maailmassa siitä, että meidän on samalla tavalla lisättävä tietämystä ja laitteiden saatavuutta, kun on kyse vakavasta verenvuodosta. Aivan vieressäsi seisova henkilö voi tehdä ison teon hätätilanteessa.

Ferno Nordenilla on monen vuoden kokemus alalta - Stop the Bleeding ammattikäyttäjille ja siiviilihenkilöstölle on tälle sivustolle kerätty asiaankuuluvia tuotteita, joilla on korkea laatu ja todistetusti toimiva yhteinen nimittäjänä. Olemme jakaneet sivun osioihin, jotka koskevat sidoksia, laukkuja ja asusteita.

Tämän tyyppiset laitteet tuntuvat vierailta monien kohdalla, mutta näemme, että se on tulevaisuudessa yhtä selvää kuin heidän yrityksensä varustaminen defibrillaattorilla.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää yrityksellesi mahdollisesti sopivista laitteista.

Ota meihin yhteyttä lisätietoa saadaksesi!

 

  
Førstehjelpsveske. Ferno Norden

Tyrehdytä verenvuoto STB-harjoitustuotteet

 

Tyrehdytä verenvuoto, siteet     

 

Tyrehdytä verenvuoto, reput ja laukut

Tyrehdytä verenvuoto, tarvikkeet

 

Cookiescript_new