Edustamistamme tuotemerkeistä

Ferno Norden toimii pohjoismaisena maahantuonti- ja jälleenmyyntiorganisaationa maailmanluokan tuotemerkeille. Asiakkaamme työskentelevät pääsääntöisesti ensi- ja sairaanhoidossa, pelastustoimessa ja turvallisuusalalla. Me tiedämme, miten tärkeätä on pystyä luottamaan varusteisiinsa ja siksi toimimme vain maailman johtavien toimittajien kanssa.

Alla löydät lisätietoa edustamistamme tuotemerkeistä, joista osan kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo yli 30 vuoden ajan.

Whelen on perustettu 1952 ja on yhä tänäkin päivänä perheyritys, joka sijaitsee Chesterissä, Connecticutissa, Yhdysvalloissa. Whelen on markkinajohtaja varoitusvilkuissa ja valojen/sireenien ohjausjärjestelmissä. Whelen toimittaa mm pyöriviä vilkkuja, puskurivilkkuja, valopaneeleita, työvaloja, etsintävaloja ja sireenejä. Ferno Norden on ylpeä monikymmenvuotisesta yhteistyöstä Whelenin kanssa pohjoismaisilla markkinoilla.

Ferno on perheyritys, jolla on tänä päivänä toimintaa yli sadassa maassa. Yritys perustettiin 1955 ja sen pääkonttori on Wilmingtonissa, Ohiossa, Yhdysvalloissa. Ferno tarjoaa kokonaisratkaisuja potilaan käsittelemiseen ja kuljettamiseen,manuaalisia että elektronisia paariratkaisuja, porrastuoleja, rankalautoja, koripaareja sekä muita ensihoitovarusteita (EMS).

Redtronic on englantilainen yritys, joka on valmistanut varoitusvaloja ja varoitussireenejä yli 30 vuoden ajan. Redtronicin tuotteissa yhdistyvät korkea laatu ja edullinen hinta ja niitä myydään yli 40 maassa. Kaikki tuotteet ovat ECE-hyväksyttyjä. Heillä on myös ECE R65-hyväksyttyjä LED-valoja. Kaikilla tuotteilla on viiden vuoden takuu. Redtronicin tunnetuimpiin tuotteisiin kuuluu Bullit-vilkkupaneeli, Gecko-puskurivalot, sekä Traffic Director V2.0, joka on varoituskyltti vaihtuvalla/liukuvalla tekstillä.

Triopan on sveitsiläinen yritys, joka valmistaa tieturvallisuuteen ja näkyvyyteen liittyviä tuotteita. Heidän valikoimiinsa kuuluvat niin kokoontaitettavat varoituskolmiot, onnettomuustilanteen ja tietyön eristysnauhat, Helioksen kannettavat valot, sekä Fireball, joka on esimerkiksi varoituskolmioihin asennettava varoitusvalo. Triopan valmistaa myös monia lisätarvikkeita, kuten eFlare-soihtuja sekä erilaisia valojen kiinnikkeitä.

AB Germa on ruotsalainen yritys, joka on erikoistunut ensihoitovarusteisiin. Germa valmistaa mm EasyFix-tyhjiöpatjoja ja -lastoja, tyhjiötyynyjä sekä paarinpatjoja. Yksi heidän uniikeimmista tuotteistaan on KangooFix, jota käytetään vauvojen turvalliseen kuljettamiseen ambulanssissa. Eri maissa AB Germa:n tuotteita myydään ensihoitoon, sairaaloihin, hammas- ja eläinlääkäriasemille, sekä sotilaskäyttöön.  

ViTri Medical AB on tukkumyyjä sidetarvikkeiden, lääketieteellisten tarvikkeiden sekä ensiaputarvikkeiden alueelta. Vitri on myös Ruotsin yleisedustaja sydäniskureissa maailman johtavalle Cardiac Science  -tuotemerkille. Asiakkaitamme ovat lähinnä kunnat ja muut julkiset asiakkaat, mutta myös myynti apteekkien kautta kuluttajille on kasvamassa.

 

Cookiescript_new