EasyFix PLUS II tyhjiöpatja Ready2go

GE23271511001

Tuotekuvaus

Uusin tyhjiöpatjamme EasyFix PLUS II on valmistettu palamattomasta PVC-pinnoitteisesta materiaalista. Patjassa on sisäpussit, joissa granulaatit pysyvät kammioissa. Tämä tarkoittaa, että granulaatit pysyvät aina paikallansa ja tuki jakautuu patjassa tasaisesti. Paitsi että rakenne antaa hyvän tuen, niin se on potilaalle myös mukavuustekijä. 
EasyFix PLUS II:ssa on uniikki rakenne ja muotoilu. Se antaa korostetun tuen päälle, niskalle ja kaularangalle, jopa ilman kaulurin käyttöä. Patjan uniikki muotoilu ja pään tuenta auttaa myös potilaan ilmateiden hallinnassa. Kaiken lisäksi patjan pakkauskoko ja paino on n 20% pienempi, kuin useimmilla perinteisillä tyhjiöpatjoilla.  
EasyFix PLUS II:n yläosassa on vahvistettu pohjalevy, joka tukee kaularankaa. Uniikki muotoilu yhdessä pään tukiremmin kanssa tukee vartaloa paremmin, kuin perinteiset mallit. Tämän kehitystyö pohjautuu kokemuksiin X-potilasvyöstämme, jonka on todettu tuovan selkeitä etuja potilaan tukemiseen.

Kuvaus

EasyFix PLUS II:n parannetut ominaisuudet ovat:
• Selkäpuoli – lasikuituvahvike ulottuu nyt koko matkan ylös päähän asti.
• Vahvistettu polypropyleeninen taustalevy. Vähentää puiseen niskakovikkeeseen tulevaa painetta esimerkiksi kynnystä ylitettäessä. 
• Pääntukiremmi – parannettu luistamattomalla pinnalla potilaan otsaa vasten.
• Pääntukiremmin kiinnitystä hieman muutettu, jotta saadaan parempi asento ja tuki potilaan päälle.
 
Parannettu muotoilu parantaa myös yläselän, niskan ja pään tukea, jonka vuoksi kaulurin käyttö ei ole välttämätöntä. Muotoilu auttaa myös potilaan ilmateiden hallinnassa tukemalla päätä haluttuun asentoon, esimerkiksi kohottamalla leukaa. Selkäpuolella on kolme kerrosta materiaalia, joista päällimmäinen on lasikuituvahvike. Tämä vähentää kitkaa evakuoidessa ja jouduttaessa esimerkiksi vetämään potilas pois ahtaasta paikasta patjan avulla, samaten kuin tietenkin parantaa patjan kestävyyttä.  
Nyt vuodesta 2021, lasikuituvahvike ulottuu aivan päälaelle asti.
Parannettu kiinnitysjärjestelmä, joka parantaa potilasmukavuutta ja mahdollistaa potilaan hoitamisen, myös kuljetuksen aikana. Pääntukiremmi on nopea asettaa paikalleen.
Parannellut sisäpussit granulaateille varmistavat, että patja antaa tasaisen tuen potilaalle joka tilanteessa.

Tuotetieto: Hyväksytty EN-1865 ja EN-1789 
Kapasiteetti 250 kg  
Uniikki muotoilu, joka mahdollistaa myös 4-pistevöiden käytön kuljetuksen aikana
Suurin kutistuminen: Pituudesta 1%, Leveydestä: 3% 
Käyttölämpötila - 36 - + 75 °C
Materiaali: Pintamateriaali : Polyesterikuitu , PVC-päällysteiset (palamattomat) sisäpussit. Polyesterigranulaatti (palamaton). Yläosan puuvahvike: Koivuvaneri 
Painot : 8,4 kg ilman potilasvöitä, 8,7 kg potilasvöiden kanssa, 10,5 kg kokonaispaino vöiden ja tyhjiöpumpun kanssa.
3 vuoden takuu valmistusvirheille ja laadulle.
Napsauta tästä nähdäksesi opetusvideon tyhjiöpatjan pakkaamisesta laukkuun.
 

Tuotetietoutta

Korkeus: 4,5 cm
Leveys: 130/72 cm
Pituus: 208 cm
Paino: 8,7 kg / 11 kg
Väri: Rød/sort
Lastauskapasiteetti: 250 kg

Videos

Varaosat

Cookiescript_new