If you can't see this message view it in your browser .
Go to frontpage

Uutiskirje Maaliskuuta 2022

Ajankohtaista

Kuluva vuosi on alkanut vauhdikkaasti ja asiakastapaamiset sujuvat melkein jo normaaliin tahtiin. Messuja ja näyttelyitä on sovittu keväälle ja loppuvuodelle ja seuraavana on Akuuttihoitopäivät Hämeenlinnassa 27-28.5. Ehdimme myös jo pitää Kick-Offin koko pohjoismaiselle myyntiteamille.

Kick-Offissa kävimme kattavasti läpi myös uutta sähköistä Ferno VIPER-paariamme.  

 


Olimme näytteilleasettajana Palopäällystöpäivillä Helsingissä maalis-huhtikuun vaihteessa. Pääpainomme oli Fernon Rescue-tuotteissa ja esittelimme mm Ferno Tirol Kit-pelastusvälineen loukkaantuneen kuljettamiseksi maastosta ajoneuvon luokse.  Tirol Kit kulkee halkaistuna pelastajan selässä loukkaantuneen luokse, jossa se kootaan pikalukoilla ja loukkaantunut voidaan sitten kärrätä ajoneuvon luokse, ilman kantamista. Tirol kit on valmistettu titaanista ja sen paino on vain 11kg.

Demoauto

Viikoilla 17 ja 18 demoautomme kiertää Suomea. Esillä ovat mm IN/X- ja Viper-paarit, Transcend-tuoli, EasyFix Plus II tyhjiöpatja ja HeavyDuty-välineistöä. Jos haluat, että Road Show pysähtyy myös teidän asemallanne, ole pikaiseen yhteydessä meihin.

Harjoitusnukkeja

Harjoitusnukkeja

Uskomme, että jatkuva koulutus ja harjoittelu ovat avaintekijöitä, jotta osaamme toimia oikein tilanteen niin vaatiessa. Olemme ottaneet valikoimiimme sarjan elvytysnukkeja. Täydellinen setti, jossa neljä puolivartaloa kätevässä laukussa.  

Ota meihin yhteyttä: 029-1700 454 / foy@fernonorden.com

Lue lisää!

Suosittua juuri nyt!

Suosittua juuri nyt!

Pandemia pahimman vaiheen mentyä, joukkueurheilu ja harjoitukset ovat taas päässeet vauhtiin. Meiltä saat myös valmiiksipakattuja ensiapulaukkuja.  

Ota meihin yhteyttä: 029-1700 454 / foy@fernonorden.com

Lue lisää!

Nyheter

Uutuustuote!

Olemme saaneet valikoimiimme uuden kanto-/porrastuolin; Transcend Traxx 250 kg . Transcend on edelleenkehitetty EZ-Glide tuolistamme, joka on ollut markkinoilla yli 15 vuotta.
Suurempi kantavuus, suuremmat pyörät ja parannettu mukavuus, muutamia parannuksia mainitaksemme.

Katso lyhyt video Youtubessa: https://youtu.be/VKkGyA_GpSg


Ota meihin yhteyttä: 
029-1700 454 / foy@fernonorden.com

Lue lisää!

Team Ferno Norden Suomi

Toivottavasti pidit uutiskirjeestämme. Otamme mielellämme vastaan vinkkejä ja toiveita, sekä palautetta. 
Ystävällisin terveisin, Vesa & Pierre

 Puhelin​:029 1700 454 
Mail: foy@fernonorden.com

 

Logo
Click here if you wish to unsubscribe.
Cookiescript_new